Respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų metodinė-praktinė konferencija „Vaikų žaidybinė ir patyriminė veikla, atradimo ir natūralaus smalsumo apie supantį pasaulį puoselėjimas“

Lapkričio 28 d. Jurbarko vaikų lopšelyje-darželyje „Nykštukas“ vyko respublikinė ikimokyklinio ugdymo įstaigų metodinė-praktinė konferencija „Vaikų žaidybinė ir patyriminė veikla, atradimo ir natūralaus smalsumo apie supantį pasaulį puoselėjimas“. Mūsų darželio pedagogės Ramunė Bodrenkovienė, Vilma Košinskienė ir Ieva Andriukaitytė skaitė pranešimus.

Pedagogės klausėsi lektorės-praktikės iš Klaipėdos  Linos Liutvinienės pranešimo „Vaiko raida ir jo skatinimas per žaidybines veiklas“, sėmėsi naujovių, naudingų sumanymų patyriminio ugdymo(si) klausimais.

 

Naujienos

Mielos mamos, artėja Motinos diena – viena gražiausių pavasario švenčių!  Tai diena, kai gražiausi žodžiai, gėlių žiedai, piešiniai dovanojami pačiam brangiausiam žmogui – MAMAI. Mažieji  darželio dailininkai, išreikšdami savo meilę Jums, nupiešė jūsų portretus. Laiptinės pasipuošė piešinių gausa! Tai patys gražiausi piešiniai!  Pasidžiaukite jais, Mielos mamos! Gražios šventinės dienos!

Mokytoja Jolanta mokė vaikučius skirti sąvokas didelis – mažas.

TAURAGĖS LOPŠELIS-DARŽELIS
„KODĖLČIUS“
Adresas: Moksleivių alėja 12,
LT – 72288
Tauragė
El. paštas  darzeliskodelcius@gmail.com
Tel./faks. +370 446) 57710
Įmonės kodas: 302430295